Aspenvägen 49 (Referensobjekt)

Tumba - Vretarna

Ansvarig mÄklare

Serdar Sarihan

 • 08-774 35 35

  070-765 30 41 

  E-posta Kontorssida
 • Visning

  Tisdag 1 Maj, 13:30 – 14:00
  Onsdag 2 Maj, 13:30 – 14:00
  E-post: serdar@bo-maklaren.se
 • Preliminar Inflytnning

  Tisdag 1 Maj, 13:30 – 14:00
  Onsdag 2 Maj, 13:30 – 14:00

Beskrivning

I ett charmigt villakvarter, på en lugn återvändsgata, finner ni denna ljusa och spatiösa 1 ½ – plansvilla i stilren och elegant byggnation från 2007 på plan hörntomt med soligt läge hela dagen! Bostaden erbjuder sex rum varav 4 sovrum och kök fördelade på ca 185 m². Genomgående ljusa och smakfulla materialval. Påkostat kök från IKEA -16, två helkaklade duschrum varav det ena med relaxavdelning renoverat 2014. Charmigt allrum på övre plan med högt i tak och takbjälkar. På husets baksida finns en plan trädgårdstomt i soligt läge och en rymlig trädäckad altan samt inglasat uterum. Förråd och stenbelagd uppställningsplats för flera bilar. Här bor man i ett idylliskt villakvarter, nära till trevliga promenadstråk, motionsslingor och flertalet badsjöar. Förskolor och skolor samt bra kommunikationer bara en kortare promenad från bostaden. Lugnt och barnvänligt beläget utan trafik med friköpt tomt om 547 kvm. BESIKTIGAD & ANSVARSFÖRSÄKRAT

Varmt välkommen på visning

 

Allmän information

 • Pris: 4 795 000 SEK
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal rum: 5 (4 sovrum)
 • Boarea (BOA): 170 kvm

Bilder

Fakta

Entréplan
HALL: Möblerbar hall med goda avhängningsmöjligheter bakom skjutdörrar. Praktiskt klinkergolv och ljus tapet.

SOVRUM 1 : Trevligt sovrum med parkettgolv och ljus tapet med fondtapet.

TVÄTTSTUGA: Fräsch tvättstuga med plastmatta och vitmålade väggar. Här finns tvättstapel med tvättmaskin och torktumlare, tvättho samt garderob och vädringsfönster.

DUSCHRUM: Helkaklat duschrum med klinkergolv och helkaklad väggar. Duschkabin, WC, tvättkommod samt värderingsfönster.

KÖK : Nytt IKEA kök -16. Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot matsalsdel samt vardagsrum. Omsorgsfullt helrenoverat och mycket stiligt kök med generösa förvaringsmöjligheter i skåp samt goda arbetsytor. Stilrena luckor och kökspark bestående av inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn samt en kyl/frys i fullhöjd samtliga i rostfritt. Ett riktigt trevligt kök som är väl genomtänkt och rejäla arbetsytor. Ovanför arbetsytorna är väggarna kaklade. Smarta lösningar med platsbyggda förvaringsutrymmen. I anslutning till köket finns även en matplats för 6-8 personer. Utgång till inglasat uterum med indraget vattenburen element.

VARDAGSRUM: Stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och gott om plats för soffgrupp. Här finns även utgång till husets soliga uteplats på baksidan. Parkettgolv och ljus tapet på väggarna.

Övre plan

ALLRUM: Ytterligare en social yta återfinns en trappa upp, i form av ett trivsamt allrum. Beläget på det övre våningsplanet blir allrummet perfekt som ett privatare alternativ till entréplanets representativa ytor. Möblera som ett tv-rum för myskvällarna eller varför inte som ett sällskapsrum för familjens yngre medlemmar? Charmiga detaljer så som öppet upp till nock med infällda spotlights och mörka takbjälkar samt nischer i väggen.

SOVRUM 2: Trivsamt sovrum med fint golv och ljus tapet.

SOVRUM 3: Trevligt sovrum med snedtak, fint golv och ljus tapet.

SOVRUM 4 : Trivsamt med sovrum snedtak, parkettgolv och ljust målade väggar.

BADRUM: Påkostat och välutrustat badrum som renoverades 2014. Helkaklat med klinker golv och värmegolv . Här finns ett modernt stort bubbelbadkar, vägghängd wc, kommod, vädringsfönster och infälld belysning.

KLK: Invid trappan finns en klädkammare.

Varmt välkomna på visning