Hundhamravägen 57 (Referensobjekt)

Ansvarig mÄklare

Serdar Sarihan

Nu har vi förmånen att förmedla ett helt underbart boende som totalrenoverades 2013-14. Här är det bara att flytta in! Fantastiskt ljusflöde och vackra materialval bidrar till den rätta känslan. De stora fönstren i vardagsrummet ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd som är återkommande för hela lägenheten. Här bor Ni som ställer krav på Ert boende och som vill bo bra men på lugnt område. Fullt utrustat, stilrent kök med infällda spotlights är några faktorer som gör detta boende lika bekvämt som exklusivt. Påkostat exklusivt renoverat badrum samt 2 rymliga sovrum. Detta är en lägenhet att verkligen trivas i.

Välkomna på visning!

Allmän information

  • Pris: 1 695 000 SEK
  • Pristyp: Högstbjudande
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal rum: 3 (2 sovrum)
  • Boarea (BOA): 78,5 kvm

Bilder

Fakta

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL: Säkerhetsdörr öppnar upp till en rymlig och trivsam hall som binder samman lägenheten. Infällda spotlights med led lampor. Avhängningsmöjligheter för kläder och skor till vänster i hallen. Vackert granitgolv som sedan övergår i laminatgolv och vitt målade väggar.

BADRUM: Exklusivt badrum med klinker i grått och behaglig golvvärme. Här finns lyxen att kunna avnjuta ett bad med massage. Ovanför handfatet sitter ett spegelprytt badrumsskåp för dina badrumsartiklar. Helkaklade väggar i ljus ton. Här finns även handfat, spotlights i tak, fönster, toalett, kommod samt förberett för tvättmaskin.

SOVRUM 1: Trevligt sovrum med goda ytor för säng, förvaring samt en arbetsplats. Fönster mot grönområdet på husets baksida. Väggarna är målade i vitt och laminatgolv. Garderober för förvaring.

VARDAGSRUM: Ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel, bokhyllor och tv bänk. Stort, härligt fönsterparti mot baksidan av huset. Vardagsrummet har laminatgolv och målade väggar med infällda spotlights.

SOVRUM 2: Sovrummet är väl tilltaget i storlek och inrymmer förutom en generös dubbelsäng också utrymme för förvaring samt arbetsplats. Ljusa målade väggar samt laminatgolv. Garderober med skjutdörrar.

KÖK: Nytt och fräscht! Stort trivsamt kök med matplats för 4-6 personer med vy över innergården. Köket är renoverat i en stilren stil med stort antal över- och underskåp. De goda förvaringsmöjligheterna döljs bakom vita högblanka luckor med rostfria beslag. Ovanför den
svartgråa arbetsytan och den rostfria diskhon sitter exklusivt kakel på väggen. Infällda spotlights. Golvet är av laminat och väggarna är målade i vitt. Utgång till balkong i söderläge med utsikt mot lugn innergård.

Maskinell utrustning:
Spishäll (-14), fläkt ( -14), diskmaskin (-14), inbyggd varmluftsugn (-14), inbyggd micro (-14) samt kyl/frys i fullhöjd (Samsung-14).

GÄST WC: Intill hallen finns en helkaklad mycket fräsch gästtoalett med sobra färgval. wc, vask, kommod samt spegel.

Till sist ska det sägas att detta är bostaden för dig som ställer krav och vill ha en läcker välplanerad lägenhet med fint utsiktsläge.

Varmt välkomna på visning!