objektlista

Alby Norsborg
Nyrenoverad 4 rok med högt läge Underbar 4:a i absolut toppskick. Suverän planlösning med stora sovrum, separat kök och stort sällskapsrum. Balkong mot Albysjön, helkaklat badrum med golvvärme, infällda spotlights mm. Måste upplevas!

Boarea (BOA): 93 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 495 000 kr
Alby Norsborg
Välplanerad lägenhet med låg månadsavgift Välkommen till en väl tilltagen och mycket bra planerad lägenhet. Här finns plats för många och mycket med sociala ytor, öppen planlösning och badrum med tvättmaskin och infällda spotlights i tak. Smakfulla materialval som håller en genomgående hög standard.

Boarea (BOA): 29 kvm
Antal rum: 1
Pris: 1 285 000 kr
Hallunda Norsborg
Lägenhet med alla rätt ACCEPTERAT PRIS! Ring för privatvisning. Välplanerad 2:a belägen i trivsamma och barnvänliga Hallunda. Tilltalande lägenhet som har ett perfekt läge i huset med en härlig inglasad balkong med eftermiddagssol. Helkaklat badrum, fint och hemtrevligt kök, säkerhetsdörr samt rymligt sovrum.

Boarea (BOA): 58.5 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 800 000 kr
Bandhagen Bandhagen
RYMLIGT FAMILJEVÄNLIGT BRF-KEDJEHUS I FINT RENOVERAT SKICK MED GÅNGAVSTÅND TILL ALLT! Välkommen till detta fina BRF kedjehus med ett av områdets bästa lägen! Nu har du möjlighet att förvärva ett eftertraktat, välplanerat och yteffektivt hus! Här finns två egna uteplatser samt förråd i anslutning till huset. Bredband ingår i månadsavgiften.

Boarea (BOA): 90 kvm
Antal rum: 3
Pris: 4 800 000 kr