objekt

Klockhammarsgränd 17

Bandhagen

RYMLIGT FAMILJEVÄNLIGT BRF-KEDJEHUS I FINT RENOVERAT SKICK MED GÅNGAVSTÅND TILL ALLT!

 • Rum: 3
 • Boarea (BOA): 90 kvm
 • Avgift: 4 165 kr/månad
 • Pris: 4 800 000 kr
 • Pristyp: Accepterat pris

Intresserad?

Serdar Sarihan, Fastighetsmäklare
0707-653041
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR

Beskrivning

 • ACCEPTERAT PRIS! Ring för privatvisning.
  
  + Helkaklat badrum 
  + Helkaklat duschrum
  + Barnvänligt område
  + Plats för 2 st bilar vid uppfarten
  + 2 st uteplatser
  + Nära till förskola och skola
  
   Varmt välkommen till detta underbara gavel BRF kedjehus på Klockhammarsgränd 17!
  
  Fint belägen i natursköna Hagsätra finner ni detta fantastiska BRF-kedjehus om 90 kvm fördelade över 3 rum och kök. Ett riktigt hemtrevligt och nybyggt hus från -05, med plats för 2 st bilar vid uppfarten. Här är det verkligen bara att flytta in!
  
  En riktigt åtråvärd insynsskyddad tomt sätter guldkant på tillvaron i denna smakfullt renoverade hus. Avskilt tyst läge med sol möjligheter från morgon till kväll. En ljus, luftig 3:a på drygt 90 kvm väntar på familjen som söker ett modernt boende. Kan göras om till 4 rok. Smakfullt renoverad med sobra färger och härlig känsla! Att lägenheten har både badrum och duschrum underlättar morgon- och kvällsbestyren om ni är flera i familjen. Badrum i utmärkt skick, fint och hemtrevligt kök samt två rymliga sovrum. Bostadsrättsradhus med praktisk planlösning för barnfamiljen. I avgiften ingår dessutom bredband! 
  
  Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med villakänsla och med direkt närhet till fina lekplatser, naturområden och badsjöar. I närområdet finns bra förskolor och skolor samt nära till buss och tunnelbana.
  
  Varmt välkomna på visning!

Allmän information

 • Pris:4 800 000 kr
 • Pristyp: Accepterat pris
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal rum: 3 (2 sovrum)
 • Boarea (BOA): 90 kvm
 • Bostadsrättsförening: Bostadsrättsföreningen Ekdalen Hagsätra
 • Lägenhetsnummer: 611-09
 • Andelstal: 4,464
 • UppdragsID:gnu gen
 • Markägare:Föreningen äger marken

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Brf Ekdalen
  
  Brf Ekdalen består av 22 stycken kedjehus där samtliga upplåts med bostadsrätt. Husen är fördelade på 19 stycken 3 rok samt 3 stycken 4 rok.
  
  I dagsläget finns det inga avgiftshöjningar planerade/beslutade. (Kontrollerat 2022-09-03)
 • Byggår: 2005
 • Hiss finns: Nej
 • Utförda renoveringar:
  Målning av fasad och takfötter 2011
  Lekplats 2012
  Rengöring av ventilations och kökskanaler 2015
  Fällning av träd 2015
  Målning av husen 2016
  Shaktarbeten och återställning 2016
  Fällning av träd 2016
  Breddning av vändplan samt asfaltsförbättringar 2020
  Lekstuga 2020
  Installation av värmepumpar 2020
  Fiber 2021
 • Uppvärmning och ventilation:
  Frånluftsvärmepump
 • TV/Internet beskrivning:
  Kabel-tv basutbud från Com-hem (bas) ingår i avgiften.
  
  Bredband via fiber ingår i avgiften.

Energideklaration

 • Energistatus: Energideklaration ej utförd

Övrigt

 • Övrigt:
  Din undersökningsplikt som köpare-
  Det är din plikt att noga undersöka den egendom (villa, bostadsrätt eller fritidshus) som du tänker köpa. Lagen utgår från att egendomen säljs i befintligt skick, dvs. med de eventuella fel och brister som finns med i beskrivningen av egendomen. Hur omfattande undersökningen bör vara beror på egendomens ålder och de iakttagelser som kan göras utan större ingrepp (det kräver för övrigt säljarens medgivande). Det är inget krav men vi rekommenderar att du låter en besiktningsman eller annan sakkunnig person besiktiga egendomen. Var noggrann!
  
  När du undersöker egendomen, ta god tid på dig och kontrollera allt! Finns det symptom på fel (fuktfläckar, dålig lukt mm.) bör en undersökning utföras av sakkunnig person. Först då har du fullgjort din undersökningsplikt. Säljaren är inte ansvarig för fel och brister som du borde ha upptäckt eller haft misstankar om före köpet.
  
  Fel och brister som du skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt gjort besiktning får inte användas mot säljaren i efterhand. 
  När du och säljaren kommit överens om priset är det dags att genomföra bostadsaffären. Men först när ni båda har skrivit på kontraktet är allt definitivt. Inga andra muntliga eller skriftliga löften gäller! Nu ska du också betala handpenning till säljaren. När kontraktet skrivs kommer du och säljaren också överens om tillträdesdag. Vanligtvis sker kontraktsskrivningen på fastighetsmäklarens kontor.
  När du köpt en fastighet eller bostadsrätt tillkommer vissa skatter och avgifter som ska betalas av dig som köpare. Tänk också på att bankernas och bostadsrättsföreningarnas avgifter kan variera.
  
  Budgivning-
  Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att budlistan kan komma att publiceras till den som köper bostaden, där framkommer namn och telefonnummer på budgivarna.
  Säljaren bestämmer till vem han vill sälja och till vilket pris, säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen.
  
  Budgivningen är inte reglerad i lag. Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt. Ofta uppstår en budgivning spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. Mäklaren måste alltid vidarebefordra bud. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Det är bara säljaren som kan besluta om ett bud av någon anlednings ska väljas bort; det kan inte mäklaren göra. Mäklaren behöver inte ge en spekulant möjlighet att bjuda över någon annans bud. Eftersom det är säljaren som helt bestämmer över budgivningen har en spekulant ingen ovillkorlig rätt att få bjuda över ett lämnat bud. Men oftast ligger det i säljarens intresse att mäklaren låter spekulanterna höja sina bud.
  
  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.
  
  Boarea-
  Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för hen, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
  
  Mäklarens roll vid en försäljning-
  Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljare och köpare. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter.

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Pantförskrivning

är pantsatt

Ekonomi

 • Försäkring: 200 kr/månad
 • Inkl. parkering, grundutbud kabel-tv samt bredband. Utöver detta tillkommer en vattenavgift som läggs på avgiften om 309kr/mån.
 • Hushållsel: 1 200 kr/månad
 • Månadsavgift: 4 165 kr/månad
 • Ingår i avgiften: Kabel-TV, Internet
 • Vattenavgift:309 kr/månad

 • Summa driftkostnad: 1 709 kr/månad
 • Kommentar:
  I posten för uppvärmning ingår även hushållsel.
 • Antal personer i hushållet: 5
 • Överlåtelseavgift:1208 kr
 • Pantsättningsavgift:483 kr
 • Överlåtelseavgift betalas av:Köpare

 • Boendekalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

 • Vid uppfarten finns det plats för två bilar. Gästparkeringar finns i området.

Rumsbeskrivningar

 • Huset disponeras enligt följande:
  
  ENTRÈPLAN
  
  HALL: Välkommen in i en rymlig hall med klinkergolv som sedan övergår till parkettgolv och målade väggar. Här finns det gott om plats för avhängning och gott om förvaring. Den smidiga planlösningen öppnar sedan upp för resten av huset. 
  
  KÖK: Fantastiskt utrymme som skapar fina umgängesytor för vardag som fest. Det stilfulla och väl tilltagna köket är en dröm för den som tycker om att laga mat och umgås över goda måltider med familjen eller i goda vänner lag! Matplatsen rymmer enkelt sittande sällskap om 6 personer eller flera vid speciella tillfällen! Fint kakel ovan arbetsbänk. 
  
  Köket är inrett med ljusa köksluckor och fullt utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, mikro samt fullstor kyl och frys.
  
  DUSCHRUM: Stilrent helkaklat badrum med golvvärme, wc, kommod med spegelskåp, rymlig duschhörna och infällda spotlights. Frånluftsvärmepumpen finns också här. 
  
  KLK: Litet förråd med plats för ytterkläder mm. 
  
  VARDAGSRUM: Ljust och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbel, bokhyllor och tv-bänk. Stort, härligt fönsterparti. Vardagsrummet har ett parkettgolv och ljust målade väggar. Utgång till insynsskyddad uteplats i soligt läge. Här får du en av föreningens största tomter, fritt från insyn och med en härlig utsikt över Hagsätras upplysta idrottsanläggning. På husets baksida, där du kan avnjuta en kaffe i morgonsolen, har du både ett trädäck men även en gräsmatta där barnen kan springa fritt. På framsidan finns husets andra uteplats. Bjud in era vänner och njut av den fantastiska eftermiddags- och kvällssolen som erbjuds här.
  
  ÖVRE PLAN
  
  HALL: En hall som förbinder samtliga sovrum och även badrummet. Parkettgolv, målade väggar, infällda spotlights samt fransk balkong.
  
  SOVRUM 1 : Stort sovrum som kan göras om till 2 sovrum om det skulle behövas. parkettgolv och ljust målade väggar. Garderober som löser förvaringsbekymren och infällda spotlights.
  
  BADRUM: Helkaklat badrum med fint kakel på väggar och matchande klinker på golv. Ovanför handfatet sitter ett spegelskåp, kommod för dina badrumsartiklar. Här finns även handfat, vädringsfönster, wc, badkar och infällda spotlights. Praktiskt tvätt bänk för klädvård, tvättmaskin och torktumlare .
  
  SOVRUM 2: Trevligt sovrum med goda ytor för säng, förvaring samt en arbetsplats. Parkettgolv och ljust målade väggar. Fönster mot framsidan av huset. Garderober för förvaring.
  
  Till sist ska det sägas att detta är bostaden för dig som ställer krav och vill ha en läcker välplanerad lägenhet med fint utsiktsläge.
  
  Varmt välkomna

Området

 • Området Hagsätra började byggas 1957. I centrum finns post, bibliotek, vårdcentral, ICA, VI, apotek samt tandläkare.
  Ett stenkast från centrum ligger Vantörs största skola, Hagsätraskolan (1-9)
  
  I Hagsätra finns Vantörbornas stora sommaroas, Älvsjöbadet med bassänger, stora gräsytor och aktiviteter för stora och små. Idag växer Hagsätra med bla nyproduktion och ombildningar. Området har också goda motionsmöjligheter. Bland annat finns här Flex Gym, goda promenad och cykelvägar, bland annat Hälsans stig, en naturskön slinga i varierade miljö som sträcker sig runt Hagsätra, Högdalen och Rågsved. I Högdalen finns även inomhusbadet Högdalsbadet som även har gym, aerobics, spinning mm. Vintertid erbjuds skridskoåkning vid Hagsätra IP.
 • Kommunikationer:
   Kommunikationerna är goda då du med T-banans gröna linje (19) tar dig in till T-centralen på 23 minuter. Möjlighet finns även att ta pendeltåget från Älvsjö station. Flertalet busslinjer trafikerar området.