objekt

Lagmansbacken 3, 1 tr

Alby

Välplanerad lägenhet med låg månadsavgift

 • Rum: 1
 • Boarea (BOA): 29 kvm
 • Avgift: 1 885 kr/månad
 • Våningsplan:1 av 8
 • Våningsplan:1 av 8
 • Pris: 1 285 000 kr
 • Pristyp: Accepterat pris

Intresserad?

Serdar Sarihan, Fastighetsmäklare
0707-653041
Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. GDPR

Beskrivning

 • ACCEPTPRIS! RING 070-765 30 41 för privatvisning. Nu finns möjligheten att förvärva en mycket välplanerad 1:a i nyskick, byggår 2017/18. Här bor du med ett centralt men väldigt lugnt läge och en bra avgift! Lägenheten är utrustad med allt du kan önska av en etta, genomgående god standard på materialvalen och helkaklat duschrum med golvvärme. Detta är lägenheten för dig som vill ha en rymlig etta med det där lilla extra!
  
  - Kombinerad Tvättmaskin/torktumlare
  - Diskmaskin 
  - Stabil förening 
  - Goda kommunikationer
  - Närhet till restauranger och promenadstråk 
  
  Högt upp på Albyberget uppförde Titania 14 nyproducerade hus som ligger invid tunnelbanan samt med närhet till Alby C. Alla som köper bostad i Tingstorget får även ett medlemskap i Sunfleets bilpool och därmed tillgång till 14 fräscha Volvobilar som ska stå i områdets garage. Husen är ritade av välrenommerade arkitektfirman Arkitema. Under de kommande fyra åren planerar Botkyrka kommun för en förändring i området och Tingstorget blir de första husen som står klara av de ca 4000 bostäder som ska byggas inom kommunen.
  
  Varmt välkomna

Allmän information

 • Pris:1 285 000 kr
 • Pristyp: Accepterat pris
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal rum: 1 (1 sovrum)
 • Boarea (BOA): 29 kvm
 • Bostadsrättsförening: Bostadsrättsföreningen Tingshöjden
 • Lägenhetsnummer: 08-1101
 • Andelstal: 0,1888
 • UppdragsID:g8x ran

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Tingstorget ligger högt uppe på Albyberget, vilket gör att lägenheterna får en fantastisk utsikt och bra ljusinsläpp. Den öppna planlösningen omsluts av smakfulla och gedigna material.
  
  Tingstorget är planerat att ha över 670 lägenheter i storlekar från ytsmarta 1:or från 29 kvm upp till rumsoptimerade 4:or på 85 kvm. Det kommer även finnas några lite mer unika boenden i form av vindsetagelägenheter, vindslägenheter och stadsradhus.
  
  Bostadsrättsföreningen Tingshöjden består av 2 lamellhus och ett punkthus och har 124 st bostadsrättslägenheter varav ett gruppboende. Lägenheterna kommer att ha öppna planlösningar med genomgående hög standard som helkaklade badrum, ekparkett på golven, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, fullutrustade kök och hallar med bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt säkerhetsdörr. Runt huset kommer det att finns fina gårdar och bilfria lekytor för barnen. Lägenheterna ligger på en höjd som gör att lägenheterna får ett bra ljusinsläpp.
 • Byggår: 2018
 • Hiss finns: Ja
 • Uppvärmning och ventilation:
  Fjärrvärme
 • TV/Internet beskrivning:
  Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur utbudet.
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Föreningen äger fastigheten Skattebonden 2 i Botkyrka vilken man upplåter lägenheter och lokaler. I föreningen finns 358 st lägenheter och 6 st lokaler. Det finns 58 st garageplatser.

Energideklaration

 • Energideklaration utförd: Nov, 2014
 • Energistatus: Energideklaration är utförd
 • Energiklass: F
 • Besiktningsman: Johan Hedberg, Grontmij AB

Övrigt

 • Övrigt:
  Din undersökningsplikt som köpare-
  Det är din plikt att noga undersöka den egendom (villa, bostadsrätt eller fritidshus) som du tänker köpa. Lagen utgår från att egendomen säljs i befintligt skick, dvs. med de eventuella fel och brister som finns med i beskrivningen av egendomen. Hur omfattande undersökningen bör vara beror på egendomens ålder och de iakttagelser som kan göras utan större ingrepp (det kräver för övrigt säljarens medgivande). Det är inget krav men vi rekommenderar att du låter en besiktningsman eller annan sakkunnig person besiktiga egendomen. Var noggrann!
  
  När du undersöker egendomen, ta god tid på dig och kontrollera allt! Finns det symptom på fel (fuktfläckar, dålig lukt mm.) bör en undersökning utföras av sakkunnig person. Först då har du fullgjort din undersökningsplikt. Säljaren är inte ansvarig för fel och brister som du borde ha upptäckt eller haft misstankar om före köpet.
  
  Fel och brister som du skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt gjort besiktning får inte användas mot säljaren i efterhand. 
  När du och säljaren kommit överens om priset är det dags att genomföra bostadsaffären. Men först när ni båda har skrivit på kontraktet är allt definitivt. Inga andra muntliga eller skriftliga löften gäller! Nu ska du också betala handpenning till säljaren. När kontraktet skrivs kommer du och säljaren också överens om tillträdesdag. Vanligtvis sker kontraktsskrivningen på fastighetsmäklarens kontor.
  När du köpt en fastighet eller bostadsrätt tillkommer vissa skatter och avgifter som ska betalas av dig som köpare. Tänk också på att bankernas och bostadsrättsföreningarnas avgifter kan variera.
  
  Budgivning-
  Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att budlistan kan komma att publiceras till den som köper bostaden, där framkommer namn och telefonnummer på budgivarna.
  Säljaren bestämmer till vem han vill sälja och till vilket pris, säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen.
  
  Budgivningen är inte reglerad i lag. Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt. Ofta uppstår en budgivning spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. Mäklaren måste alltid vidarebefordra bud. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Det är bara säljaren som kan besluta om ett bud av någon anlednings ska väljas bort; det kan inte mäklaren göra. Mäklaren behöver inte ge en spekulant möjlighet att bjuda över någon annans bud. Eftersom det är säljaren som helt bestämmer över budgivningen har en spekulant ingen ovillkorlig rätt att få bjuda över ett lämnat bud. Men oftast ligger det i säljarens intresse att mäklaren låter spekulanterna höja sina bud.
  
  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.
  
  Boarea-
  Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för hen, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
  
  Mäklarens roll vid en försäljning-
  Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljare och köpare. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter.

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Pantförskrivning

är pantsatt

Ekonomi

 • Hushållsel: 150 kr/månad
 • Månadsavgift: 1 885 kr/månad
 • Ingår i avgiften: Uppvärmning , Vatten

 • Summa driftkostnad: 300 kr/månad
 • Överlåtelseavgift:1190 kr
 • Pantsättningsavgift:476 kr
 • Överlåtelseavgift betalas av:Köpare

 • Boendekalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Parkering

 • Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.

Rumsbeskrivningar

 • HALL: Rymlig välkomnande hall med ekparkettgolv från Kährs och vitmålade väggar samt garderobsinredning med skjutdörrar och säkerhetsdörr finns.
  
  BADRUM: Stilrent helkaklat badrum i vitt kakel, klinkergolv med golvvärme samt välordnad klädvård med egen tvättutrustning och förvaringsskåp. Dusch med glasväggar samt infällda spotlights i taket.
  Inredning/utrustning: Tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning, vägghängd wc, duschväggar i glas, tvättmaskin med torktumlare samt väggskåp.
  
  Kök/vardagsrum: Vardagsrum och kök med ljus luftig öppen planlösning. Köket är ett stilrent Marboldal kök med vita släta skåpdörrar och arbetsbänken i matchande gråmönstrad laminatskiva med nedfälld diskho och spishäll samt inbyggda maskiner. Arbetsbänken är belyst med LED-belysning. Rymlig plats för matbord för 2-4 personer. Golv av ekparkett från Kährs och vitmålade väggar. Här ifrån har man utgång till den härliga balkongen med strålande utsikt.
  Utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys kombination.
  
  Varmt välkomna

Området

 • Tingstorgets centrala läge gör att du har nära till allt. Med tunnelbanan tar du dig till Stockholm på bara en halvtimme. Och Södertälje ligger bara 15-20 minuters bilfärd bort. Om du är sugen på att gå på bio eller shoppa så är du bara några minuter från Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmens breda shoppingutbud. Om du är sugen på en naturupplevelse eller en mysig picknick så har du Mälaren, Albysjön och Hågelbyparken alldeles inpå knuten. Och vid Flottsbro hittar du inte bara skidåkning i Stockholms längsta skidbacke, här finns även massa annat kul för hela familjen året om.
  
  I Alby Centrum finns ett brett serviceutbud med Mäklare (Bomäklaren), matbutiker, klädaffärer och caféer. Besök gärna oss på Bomäklaren.
  
  Alldeles intill Alby Centrum hittar du även bl a en stor Ica Maxi, Biltema och Bauhaus.
  
  Närhet till service, skola och omsorg är ofta avgörande för att få livspusslet att gå ihop. I Alby finns vårdcentral med husläkare och barnavårdscentral och i Alby Centrum ligger även ett välsorterat Apotek. Beträffande barnomsorg så finns allt från förskolor, öppna förskolor till grundskolor och fritidshem.
 • Kommunikationer:
   Det är lätt att ta sig till Alby. Med bil åker du E4:an raka vägen hit på knappt 20 minuter från stan. Väljer du att åka tunnelbana så hoppar du på linje 13 som tar dig hit på 29 minuter från Slussen. Och tunnelbanestationen ligger bokstavligt talat mitt på Tingstorget. Det finns även ett flertal busslinjer som tar dig till angränsande förorter och kommundelar och du kan snabbt och bekvämt ta bussen till pendeltågsstationen i Tumba och därifrån till Södertälje.