6 skäl att anlita Bomäklaren

 1 Vi kan Stockholm
Sedan flera år förmedlar vi bostäder av olika slag inom Stockholms län och vi konstaterar med glädje år efter år kundernas fortsatta förtroende för våra tjänster.


2 Renodlad och professionell mäklartjänst
Hos oss möter Du mäklare med mycket gedigen erfarenhet och stort kunnande inom allt som rör förmedling av både fastigheter och bostadsrätter. Genom en affärsmässig inställning, ständig uppdatering och stor kunskap om värdet på din bostad kan vi ge vår uppdragsgivare god garanti för att högsta marknadspris uppnås.

3 En partner att lita på
Vår grundsyn är att varje uppdrag skall bygga på ett ömsesidigt förtroende och 100 % ärlighet. Som professionella fastighetsmäklare har vi en medlarroll till förmån för såväl säljare som köpare. Vi är angelägna om att den förhandling vi leder skall uppnå ett slutresultat där alla parter känner sig trygga och nöjda.

4  Engagemang
Vi känner stort engagemang i varje uppdrag och alla möten vi får uppleva med våra kunder. En persons/familjs byte av bostad är en av de största ekonomiska händelser livet har att bjuda på. Vi lägger därför stor vikt vid att framhäva hur viktig en engagerad och kunnig fastighetsmäklare är i den processen.

5 Oberoende
Helt i enlighet med lagstiftaren och konsumentverkets riktlinjer kan vi som helägt oberoende privatägt mäklarföretag förmedla tjänster som ger våra kunder de bästa villkoren.

6 Nätverk och samarbetspartners
Vi leder din bostadsaffär framåt från start till mål. På vägen uppstår en hel del frågor och rådgivning som vi löpande hjälper dig med. Det kan vara allt från flytt, städning, hantverkshjälp till de flesta ekonomiska, juridiska, och aktuella skattefrågor. Vi erbjuder dig som kund tillgång till vårt lokala nätverk inom alla dessa yrkeskategorier.

Med vänliga hälsningar

 

Serdar Sarihan
Reg. Fastighetsmäklare/Civilekonom
Bomäklaren
Tel: 08-774 35 35
Mobil: 070-765 30 41
serdar@bo-maklaren.se